Dames Walkart komen op bezoek

Zeer bijzondere zomergasten kwamen vanavond op bezoek in het Walkartpark. De gezusters Walkart kwamen uitleg geven aan Jan van Sas,  waarom zij het overbos zoals het park vroeger heette hebben geschonken aan de bewoners van Zeist.

Gezusters Walkart worden geïnterviewd door Jan van Sas

Gezusters Walkart worden geïnterviewd door Jan van Sas

Geschiedenis van het Walkartpark

Highlights voor het zaterdag programma in het Walkartpark

Plantenwandeling
Anders kijken naar openbaar groen. Onder leiding van de heer E. van Koolwijk.
Openbaar groen wordt als iets vanzelfsprekends gezien, als groene aankleding van onze leefomgeving. Het kan dan ook zeer verrassend zijn om hele andere eigenschappen van laanbomen, struiken en kruidachtige beplantingen te ontdekken. Het geneeskrachtig of eetbare aspect bijvoorbeeld. Of hun ecologische waarde. De gemeente Zeist wil graag de dialoog met de burger aangaan en inventariseert op deze middag meningen met betrekking tot keuze en gebruik van openbaar groen. Het Walkartpark kan hierin een leidraad vormen; wat is hier goed en mooi en hoe zou het anders kunnen, waar mag de prioriteit liggen, wat laat je weg en wat kan er worden toegevoegd?
Zaterdag 20 september van 14.00 tot 15.00 uur

Familie Bootcamp
Werk je in het zweet tijdens de bootcamp in het park! De bootcamp wordt verzorgd door Teamworx-Sport ism SportService Zeist
Zaterdag 20 september voor de hele familie van 16.00 tot 17.00 uur

Buurtmaaltijd
De Walkartbuurtvereniging organiseert onder leiding van een professionele kok een buurtmaaltijd. Voor de maaltijd vragen we een kleine bijdrage van € 5,- per persoon (exclusief drankjes). Voor alle omwonenden en geïnteresseerden
Zaterdag 20 september vanaf 17.00 uur
Aanmelden is noodzakelijk, via e-mail aan zeist@zeist.nl. Geeft u in de mail alstublieft aan of u vegetarisch bent of andere dieetwensen heeft.

 

 

Voor Jou Uitgezocht