Search
Close this search box.

Gezonde financiële basis voor maatschappelijke organisaties

Op 18 september was het netwerk van Samen voor Zeist te gast bij Accoladezorggroep in Bosch en Duin voor de workshop “Samen voor een gezonde financiële basis”.

Twintig deelnemers uit het maatschappelijke veld leerden van Samen voor Zeist partner Stidad over het belang van verantwoording en transparantie van de financiën naar de diverse geldschieters; over de begin- en eindbalans, de winst- en verliesrekening en over de divers inkomstenbronnen, zoals giften, fondsen, crowdfunding, vrienden van en sociaal aandeelhouders.

507c2b1aaeDoor de hulp van Stidad “zijn wij behoed voor een aantal financiële valkuilen” aldus de deelnemer de Ezelsociëteit.

Meer informatie:

Stichting ideële advisering Stidad
Samen voor Zeist

 

Stidad helpt via Samen voor Zeist
Stidad helpt via Samen voor Zeist

OOZ_140918_5219

Stidad helpt via Samen voor Zeist
Stidad helpt via Samen voor Zeist

 

Zet 4 november Zeister maatschappelijke beursvloer vast in uw agenda

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More