Search
Close this search box.

1000 Bloembollen gevraagd

De Allegrotuin zamelt bloembollen voor het voorjaar van 2015. Ze willen de tuin in de lente van volgend jaar laten bloeien met 1000 bloemen.

Anne-fleur tuinvrijwilligster is op dit moment bezig om de tuin winter klaar te maken. Zij en haar collega vrijwilligers willen graag een bloemenweelde in de komende lente zodat iedereen in Zeist ervan kan genieten.

Je kan de bloembollen inleveren bij de container in de tuin. In ieder geval is daar iedere woensdagochtend iemand aanwezig om de bollen in ontvangst te nemen.

Op 11 oktober tijdens de duurzame week is er in de tuin een open dag met een aantal activiteiten zoals de waslijn.

OOZ_141002_7374

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More