Search
Close this search box.

Maatschappelijke Match tussen DM-P en Bartimeus

Samen voor Zeist heeft in de maand september een maatschappelijke  match tussen DM-P en Bartiméus. De  bijna buren in Zeis troffen elkaar  op zaterdag 20 september. Door medewerkers van DM-P werden twwe mooie loungebanken in elkaar getimmerd. De fietsenschuur is helemaal opnieuw werd ingericht. Cliënten en medewerkers van Bartimeus kijken vooral terug op  de gezellige pannenkoekenlunch buiten op het veld in een heerlijk herfst zonnetje. Alle 25 aanwezige kinderen van Bartimeus hebben een heerlijke soms op maat gemaakte pannenkoek gegeten. Maatwerk in software daar zijn de heren van DM-P wel in thuis. 

Op hun normaal gesproken vrije zaterdag kwamen de medewerkers van DM-P in aanraking met  een andere dan die bekende “normale” wereld. Door even uit de comfort zone te komen zijn wij nu als bedrijf een ervaring rijker. Aldus de medewerkers van DM-P.  Het belangrijkste voor alle partijen was vooral dat iedereen een gezellige dag heeft gehad. Dat is zeker gelukt.

OOZ_140920_0374 OOZ_140920_0294 OOZ_140920_0279 OOZ_140920_0308 OOZ_140920_5691

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More