Search
Close this search box.

Weerbericht Open Atelier Route Zeist

Vandaag is het tijdens de Open Atelier Route in Zeist in alle ateliers droog. In de meeste ateliers kunt u ook nog genieten van een kopje koffie en een koekje en een koekje. Aldus Organisator Debby Frigge van Zon. Debby exposeert in haar atelier samen met Rina van Kilsdonk en Thea Peters. Haar atelier is gevestigd aan de Bloemenheuvellaan 12.

Alle locaties zijn herkenbaar aan de Open atelierroute vlag. Meer informatie over de 26 locaties waar u in Zeist terecht kan vind u op de site van Cultuur Zeist.

grand_atelier_route

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More