Search
Close this search box.

Weerbericht Open Atelier Route Zeist

Vandaag is het tijdens de Open Atelier Route in Zeist in alle ateliers droog. In de meeste ateliers kunt u ook nog genieten van een kopje koffie en een koekje en een koekje. Aldus Organisator Debby Frigge van Zon. Debby exposeert in haar atelier samen met Rina van Kilsdonk en Thea Peters. Haar atelier is gevestigd aan de Bloemenheuvellaan 12.

Alle locaties zijn herkenbaar aan de Open atelierroute vlag. Meer informatie over de 26 locaties waar u in Zeist terecht kan vind u op de site van Cultuur Zeist.

grand_atelier_route

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More