Dier en Plezier dag ABN AMRO Bank Zeist voor kinderen Intermetzo Zonnehuizen.

Dier en pelzier voor kinderen Intermetzo Veldheim en Stenia verzorgd door de ABNAMRO

Zaterdag 11 oktober jl. hebben de medewerkers van ABN AMRO Bank Zeist met het hele team in het kader van maatschappelijk betrokken ondernemen de kinderen en jongeren van Intermetzo Zonnehuizen, locatie Zeist, een geweldige dag bezorgd. In de voortuin van Zonnehuizen Veldheim werd een Pop-Up Kinderboerderij uitgerold.  Roel’s Beestenboel kwam met zijn mobiele kinderboerderij.

De kinderen konden spelen met de dieren. Proberen te blijven zitten op een  een kinderrodeo Het spel ezeltje prikje was in een nieuw jasje gestoken. De kids konden dieren maskers maken met geholpen door medewerkers van het ABN AMRO team. Ze konden ook bij de mensen van de ABN AMRO terecht om gesminkt te worden.  Na zoveel speelplezier gingen de poffertjes uit de poffertjeskraam er soepel in.

Het team van de ABN AMRO heeft van de dag genoten,  omdat de kinderen zo blij werden van een beetje aandacht. Het was erg mooi voor ons omdat te kunnen brengen.  “De dier en plezierdag was voor alle partijen genieten.” Volgens het hele team van de ABN AMRO Bank Zeist E.O.

Dier en pelzier voor kinderen Intermetzo Veldheim en Stenia verzorgd door de ABNAMRO

Dier en pelzier voor kinderen Intermetzo Veldheim en Stenia verzorgd door de ABNAMRO

 

OOZ_141011_8906_Zeist_Mel_Boas OOZ_141011_8890_Zeist_Mel_Boas OOZ_141011_8854_Zeist_Mel_Boas

 

Tijdens de afsluiting werden de ABN AMRO medewerkers Zeist bedankt voor de fantastische dag namens alle kinderen en jongeren van locatie Veldheim en Stenia!

Deze maatschappelijke match is mogelijk gemaakt door Samen voor Zeist.

Over Pro Intermetzo
Pro Intermetzo is de stichting die zorgt voor extra middelen die in belangrijke mate bijdragen aan een betekenisvol bestaan van de kinderen en jongeren van Intermetzo.
Kinderen en jongeren hebben meer nodig dan goede primaire zorg, behandeling en onderwijs. Speeltoestellen, vakanties, sportieve en culturele activiteiten, dagjes uit, diercontact, een maatje, kleding, een leuk ingerichte kamer en herinrichting van een schoolplein, er is gewoon géén geld voor vanuit de reguliere zorg & onderwijsbudgetten. Terwijl dat toch zaken zijn die belangrijk bijdragen aan een menswaardig bestaan en de ontwikkeling van de kinderen en jongeren die bij Intermetzo verblijven. Zie www.prointermetzo.nl voor meer informatie.

 

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.