Search
Close this search box.

Dier en Plezier dag ABN AMRO Bank Zeist voor kinderen Intermetzo Zonnehuizen.

Zaterdag 11 oktober jl. hebben de medewerkers van ABN AMRO Bank Zeist met het hele team in het kader van maatschappelijk betrokken ondernemen de kinderen en jongeren van Intermetzo Zonnehuizen, locatie Zeist, een geweldige dag bezorgd. In de voortuin van Zonnehuizen Veldheim werd een Pop-Up Kinderboerderij uitgerold.  Roel’s Beestenboel kwam met zijn mobiele kinderboerderij.

De kinderen konden spelen met de dieren. Proberen te blijven zitten op een  een kinderrodeo Het spel ezeltje prikje was in een nieuw jasje gestoken. De kids konden dieren maskers maken met geholpen door medewerkers van het ABN AMRO team. Ze konden ook bij de mensen van de ABN AMRO terecht om gesminkt te worden.  Na zoveel speelplezier gingen de poffertjes uit de poffertjeskraam er soepel in.

Het team van de ABN AMRO heeft van de dag genoten,  omdat de kinderen zo blij werden van een beetje aandacht. Het was erg mooi voor ons omdat te kunnen brengen.  “De dier en plezierdag was voor alle partijen genieten.” Volgens het hele team van de ABN AMRO Bank Zeist E.O.

Dier en pelzier voor kinderen Intermetzo Veldheim en Stenia verzorgd door de ABNAMRO
Dier en pelzier voor kinderen Intermetzo Veldheim en Stenia verzorgd door de ABNAMRO

 

OOZ_141011_8906_Zeist_Mel_Boas OOZ_141011_8890_Zeist_Mel_Boas OOZ_141011_8854_Zeist_Mel_Boas

 

Tijdens de afsluiting werden de ABN AMRO medewerkers Zeist bedankt voor de fantastische dag namens alle kinderen en jongeren van locatie Veldheim en Stenia!

Deze maatschappelijke match is mogelijk gemaakt door Samen voor Zeist.

Over Pro Intermetzo
Pro Intermetzo is de stichting die zorgt voor extra middelen die in belangrijke mate bijdragen aan een betekenisvol bestaan van de kinderen en jongeren van Intermetzo.
Kinderen en jongeren hebben meer nodig dan goede primaire zorg, behandeling en onderwijs. Speeltoestellen, vakanties, sportieve en culturele activiteiten, dagjes uit, diercontact, een maatje, kleding, een leuk ingerichte kamer en herinrichting van een schoolplein, er is gewoon géén geld voor vanuit de reguliere zorg & onderwijsbudgetten. Terwijl dat toch zaken zijn die belangrijk bijdragen aan een menswaardig bestaan en de ontwikkeling van de kinderen en jongeren die bij Intermetzo verblijven. Zie www.prointermetzo.nl voor meer informatie.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More