Search
Close this search box.

Opendag op de Prinses Maxima Manege

Afgelopen zondag was het open dag op de  Prinses Maxima Manege in Den Dolder. Bezoekers konden kennis maken met verschillende vormen van aangepaste vormen van paardrijden tot therapie. In de therapie vormen spelen paarden een belangrijke rol. Tijdens de open dag werden er een groot aantal van demonstraties gegeven.  De demonstratie in deze foto serie is begeleid rijden. Per ruiter  zijn er 1 tot 3 vrijwilligers nodig.

De Prinses Maxima Manege is altijd op zoek naar vrijwilligers, geld en ondersteuning door middel van maatschappelijke matches. De Prinses Máxima Manege is een hippisch therapeutisch centrum, gelegen op het terrein van Dennendal aan de Dolderseweg 170 in Den Dolder. Dankzij de inzet van meer dan 80 vrijwilligers komen hier wekelijks 250 ruiters met een beperking voor paardrijles of therapeutische begeleiding met paarden, zoals huifbedrijden, equicoaching, fysiotherapie en logopedie te paard.

Je kan je aan de Prinses Maxima manege verbinden als ruitervrijwilliger of door het geven van steun.

 

Opendag Prinses Maxima Manege in Den Dolder.  met paarden

Opendag Prinses Maxima Manege in Den Dolder.  gehandicapten sport  met paarden
Opendag Prinses Maxima Manege in Den Dolder. gehandicapten sport met paarden
Opendag Prinses Maxima Manege in Den Dolder.  gehandicapten sport  met paarden
Opendag Prinses Maxima Manege in Den Dolder. gehandicapten sport met paarden
Opendag Prinses Maxima Manege in Den Dolder.  gehandicapten sport  met paarden
Opendag Prinses Maxima Manege in Den Dolder. gehandicapten sport met paarden
Opendag Prinses Maxima Manege in Den Dolder.  gehandicapten sport  met paarden
Opendag Prinses Maxima Manege in Den Dolder. gehandicapten sport met paarden

Meer weten over de Prinses Maxima Manege via de  website.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More