Search
Close this search box.

SolarFlare (AusterlitzLIVE)

Het genre wat de jongens van SolarFlare (Raaf, Mischa, Kees, Floris en Jan) spelen is indierock. De muziek is levendig, relaxt, melodieus en energiek. Naast pakkende songs met funky gitaartjes spelen ze op z’n tijd ook gevoelige tranentrekker. Beïnvloed door grote namen als Coldplay en Chef’special houden ze toch hun eigen stijl vast.

Het doel van de jongens is vooral knallende shows neerzetten. Beter worden is belangrijk, maar het gaat erom dat je er plezier in hebt om muziek te maken, te experimenteren en te knallen. SolarFlare is een hechte vriendengroep die alle mogelijkheden aangrijpt om samen muziek te maken!

Solarflare uit Zeist Solarflare uit Zeist

 

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 november 2014 vindt in het Dorpshuis ‘t Trefpunt Austerlitz de tweede editie van AusterlitzLiVE plaats!

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 november 2014 vindt in het Dorpshuis ‘t Trefpunt Austerlitz de tweede editie van AusterlitzLiVE plaats. Tijdens dit muziekevenement, waarbij de optredens verzorgd zullen worden door muzikanten die een band hebben met Austerlitz, zal geld worden ingezameld voor het Ronald McDonald Huis Utrecht. Het beloven twee spectaculaire muzikale avonden te worden welke u niet mag missen!

Algemene Informatie
Al jaren zamelen verenigingen en particulieren onder leiding van de familie Veldhuizen geld in voor het Ronald McDonald Huis in Utrecht. De afgelopen 5 jaar hebben de verschillende acties er zelfs toe geleid dat er voldoende geld binnenkomt (jaarlijks minimaal €2500,-) om een kamer te kunnen sponsoren in het Ronald McDonald Huis.

Om er ook volgend jaar zeker van te kunnen zijn een kamer te sponsoren wordt er op 21 & 22 november een muziekfeest georganiseerd in het Dorphuis ’t Tredpunt in Austerlitz. De Gitaaracademie, Act1, Solarflair, myGoodness, 4 Gents of Jazz, Flairck en Piramide zullen onvergetelijke optredens verzorgen. Tussentijds zal er ook een speciale veiling worden gehouden om extra geld in te zamelen. Het programma start op 20:00 uur (zaal open: 19:30 uur) en duurt tot ongeveer 01:00 uur.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More