Search
Close this search box.

Fietser trotseert herfst regen in Den Dolder

Gisteren was de eerste officiële herfststorm van 2014. Hoewel het achteraf allemaal wel mee bleek te vallen. Het was vooral winderig. Zoals deze fietser in Den Dolder ondervond.

Fietser trotseert herfst regen in Den Dolder
Fietser trotseert herfst regen in Den Dolder

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More