Search
Close this search box.

Een Rotterdammer in Zeist. Echt Wel. (fotoserie)

Afgelopen vrijdag trad Jules Deelder op met de Deeldeliers in de Peppel in Zeist. Het was een prachtig optreden van de heren uit Rotterdam. Helaas zijn te weinig Zeistenaren komen kijken naar de bijna zeventigjarige Rotterdamse Dichter, Jazz liefhebben, DJ Muzikant.

Deelder draait
Deelder draait
Deelder rookt
Deelder rookt
Deelder draagt voor
Deelder draagt voor
Deelder speelt
Deelder speelt
Deelder verkondigt waarheden
Deelder verkondigt waarheden
De Deeldeliers spelen
De Deeldeliers spelen
De Deeldeliers spelen
De Deeldeliers spelen
Het publiek danst.
Het publiek danst.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More