Search
Close this search box.

Een Rotterdammer in Zeist. Echt Wel. (fotoserie)

Afgelopen vrijdag trad Jules Deelder op met de Deeldeliers in de Peppel in Zeist. Het was een prachtig optreden van de heren uit Rotterdam. Helaas zijn te weinig Zeistenaren komen kijken naar de bijna zeventigjarige Rotterdamse Dichter, Jazz liefhebben, DJ Muzikant.

Deelder draait
Deelder draait
Deelder rookt
Deelder rookt
Deelder draagt voor
Deelder draagt voor
Deelder speelt
Deelder speelt
Deelder verkondigt waarheden
Deelder verkondigt waarheden
De Deeldeliers spelen
De Deeldeliers spelen
De Deeldeliers spelen
De Deeldeliers spelen
Het publiek danst.
Het publiek danst.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More