Search
Close this search box.

Sneak preview bij Fysio Sport & Training Dijnselburg

Afgelopen zaterdag konden klanten en geïnteresseerden vast een kijkje nemen in het nieuwe pand van Fysiosport en training Dijnselburg. Het nieuwe pand beschikt over een extra zaal voor groepslessen, een koffiecorner en kleedkamers. De officiële opening volgt op  7 november. U bent van harte welkom op onze openingsreceptie van 20.00 uur – 22.00 uur.

Uitleg in de nieuwe trainingszaal
Uitleg in de nieuwe trainingszaal
Zaal voor groepslessen met spinfietsen
Zaal voor groepslessen met spinfietsen
Koffiecorner
Koffiecorner
Peter voor het nieuwe pand Fysio Sport & Training Dijnselburg
Peter voor het nieuwe pand Fysio Sport & Training Dijnselburg

Fysio Sport & Training ‘Dijnselburg’
Badmeester Schenkpad 14,
3705 GK ZEIST
Telefoon: 030 – 69 900 93

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More