Search
Close this search box.

Bullseye in de Heren van Zeist

Onder het genot van een stevig biertje werd afgelopen zondag het maandelijkse dart kampioenschap van Zeist uit gegooid. In Heren van Zeist is het iedere laatste zondag van de maand bullseye. Onder de deelnemers is een prijzenpot van €250,– te verdelen.

Dartwedstrijd ieder laatste zondag van de maand in de Heren van

Dartwedstrijd ieder laatste zondag van de maand in de Heren van Zeist
Dartwedstrijd ieder laatste zondag van de maand in de Heren van Zeist

Dartwedstrijd ieder laatste zondag van de maand in de Heren van

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More