Search
Close this search box.

Laatste bewoners vertrekken uit de Pr. Irenelaan.

De laatste bewoners moeten dit weekend vertrokken zijn uit de flats van de Prinses Irenelaan. De sloop staat op het punt van beginnen. Ze verhuizen nu naar de flats van de pr. Margrietlaan. Het is een klein stukje lopen voor bewoonster Tabitha.

Verhuizen in Kerckebosch
Verhuizen in Kerckebosch

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More