Search
Close this search box.

Laatste bewoners vertrekken uit de Pr. Irenelaan.

De laatste bewoners moeten dit weekend vertrokken zijn uit de flats van de Prinses Irenelaan. De sloop staat op het punt van beginnen. Ze verhuizen nu naar de flats van de pr. Margrietlaan. Het is een klein stukje lopen voor bewoonster Tabitha.

Verhuizen in Kerckebosch
Verhuizen in Kerckebosch

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More