Search
Close this search box.

Scootercontrole op het Bethamieplein

De politie Zeist was er gisterenmiddag weer erg druk mee. Op de stationsweg werd een controle van scooters gehouden. Alle scooters werden op de rollerbank gezet om te controleren of de scooter is opgevoerd.  Verder werd er een controle van remmen en verlichting uitgevoerd.

Scooter controle op de stationslaan Bethanieplein door de politie Zeist
Scooter controle op de stationslaan Bethanieplein door de politie Zeist

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More