Search
Close this search box.

Niet de slimste plek voor staatsiefoto’s.

De fotograaf van dit bruidspaar had wel een heel onhandige plek uitgezocht om staatsiefoto’s te maken van het bruidspaar en famillie. Op zaterdag 1 november liepen ze midden over de Nassau Odijklaan om uiteindelijk hier met tegenlicht foto’s te maken. Voor veel Zeistenaren is de Nassau Odijklaan het eerste deel van de Slotlaan naast het

Als hij en het bruidspersoneel zich een beetje hadden georiënteerd op de omgeving hadden ze geweten dat er fantastische plekjes zijn in Zeist om staatsiefoto’s te maken. Zoals het Walkartpark en de tuinen van het Slot Zeist.

Statiefoto's op de Nassau-odijklaan
Statiefoto’s op de Nassau-odijklaan

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More