Search
Close this search box.

Phoenix Heren 1 pakt volle winst op MHC Leusden

Onder het genot van een laagstaand zonnetje moest het publiek tot ver in de eerste helft wachten op de 1-0 tegen Leusden. Din van de Berg passeerde de keeper met een listige backhand op aangeven van Tim Schouten. Korte tijd later was er verwarring toen de scheids liet doorspelen na een forse overtreding op Rick de Haan; Schouten profiteerde en schoof de 2-0 binnen. Na rust werd de sfeer wat grimmig en vielen de nodige kaarten. Leusden kon niet echt meer aandringen en door twee mooie treffers van Din van de Berg werd de eindstand bepaald op 4-0.
Jammer dat ondanks de intentie aan het begin van de wedstrijd door middel van Shake Hands de partij zich op het randje van sportiviteit en respect bevond.
Phoenix scoort 3-0 aan het begin van de 2de helft
Phoenix scoort 3-0 aan het begin van de 2de helft
Phoenix scoort 4-0
Phoenix scoort 4-0
De jongste jeugd helpt mee met het scorebord
De jongste jeugd helpt mee met het scorebord
het goal van Phoenix kwam nauwelijks onder druk te staan
het goal van Phoenix kwam nauwelijks onder druk te staan

Oog op Zeist

De dames zijn met een 1-1 gelijkspel teruggekeerd uit het Hoge Noorden.

 — bij Phoenix Hockey Zeist.

Bron verslag: Phoenix Hockey Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More