Search
Close this search box.

Generale Repetitie voor verkeersregelaars

Woensdagmiddag deden drie door de verkeerscentrale.nl opgeleide aspirant verkeersregelaars examen om gediplomeerd verkeersregelaar te worden.

Na een theoriedag volgen er een aantal praktijk dagen. Voor de praktijk dagen mag de verkeerscentrale van de gemeente Zeist onder andere gebruik maken van de kruising op de Utrechtseweg en de Dreef.

Het is niet zo dat verkeersregelaars in opleiding meteen voor de leeuwen op de Utrechtseweg worden gegooid. Voor de meeste is de eerste keer best even wennen geeft de instructeur meteen toe. Het loopt nooit helemaal in de war. Nieuwe regelaars  zijn niet meteen in staat om alle stromen in goede banen te leiden.

Voordat deze drie leerlingen nog dezelfde middag examen doen mogen ze nog een keer oefenen en krijgen ze nog een paar tips van hun instructeur Richard.

De Verkeersregelaars zijn in opleiding bij “De Verkeersregelaars Centrale”

verkeersregelaar Utrechtseweg
Daar moet je op letten. Prakktijkles aan verkeersregelaars op het kruispunt aan de Utrechtseweg
Zo geef je een stopteken
Zo geef je een stopteken
parktijkles aan verkeersregelaars op het kruispunt aan de  utrechtseweg
Kom maar. Praktijkles aan verkeersregelaars op het kruispunt aan de Utrechtseweg

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More