Search
Close this search box.

Le Beaujolais Nouveau est arrivé.

Bas de Jong van Wijnkoperij De Jong/ de Witteos is de wijn zelf het afgelopen weekend in Frankrijk gaan halen. Als jurylid heeft hij mede bepaald welke wijnen, dit jaar  de gouden medaille van de Beaujolais verdienen.

Volgens Bas is het een uitstekend jaar. Er is een ruime oogst. Op de juiste tijden hebben de wijnranken hun natje en hun droogje gehad. Het was ook een zomer met voldoende zon.

Vanaf vandaag, de derde donderdag in November is de wijn pas officieel te koop. De Beaujolais Nouveau is  bij Wijnkoperij de Jong zijn wel een of twee eurootjes duurder bij de gemiddelde groot grutter. Je hebt dan wel een wijn in handen, die door Bas met zorg is uitgekozen tussen de ruim 400 wijnenhuizen uit de Beaulojais streek.

De beaulolais Nouveau 2014 is er
Bas de Jong van Wijnkoperij de Witte Os uit Zeist is de Beaulolais Nouveau 2014 zelf gaan halen in Frankrijk

Wijnkoperij de Jong – De Witteos.

Zin in een Beaujolais of ander feestje in de De Witteos bespreek de mogelijkheden met Bas

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More