Search
Close this search box.

Kentekenparkeren niet voor iedereen duidelijk.

Vanaf 1 november heeft Zeist kenteken parkeren ingevoerd. Afgelopen weekend zijn de parkeermeters omgebouwd en aangepast aan de nieuwe werkwijze. Sinds eind vorige week hangen ook de nieuwe zone borden.

Vanaf nu kent het Centrum van Zeist maar 2 parkeerzones:
Zone 3701 straat parkeren in het centrum. De parkeertijd is maximaal 90 minuten.
Zone 3702  Parkeergarages tot sluitingstijd parkeergarages

Daarnaast is er nog de mogelijkheid om in vergunningsgebieden een dagkaart te kopen aan de parkeerautomaat. Het is nog niet mogelijk om een dagkaart met belparkeren te kopen.

Belparkeren

U kunt ook uw partkeertijd achteraf afrekenen met Belparkeren keren via een van de mobiel parkeren providers. Yellowbrick, Parkline, Parkmobiel. De verschillende Belparkeer aanbieders hebben op dit moment speciale aanbiedingen.

De systemen van de Belparkeeraanbieders zijn op dit moment nog niet helemaal up to date.

De parkeerwachters zijn op dit moment voornamelijk bezig met het uitleggen van het nieuwe parkeren. Meer informatie vind u op de site van de gemeente Zeist.

Parkeren, Parkeermeter, Slotlaan
Aanmelden bij parkeermeter op de slotlaan

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More