Search
Close this search box.

Waarom vraagt Zeist zich af? Afperser de Mol woonde riant.

In Zeist staan ze voor een raadsel. Hoe is het mogelijk dat iemand, die aan de Stalhouderij woont, de famillie de Mol wil afpersen. Het complex de stalhouderij  wordt in teksten van de makelaar als volgt omschreven:

” Uniek gelegen in het prestigieuze appartementencomplex “Hof van Beek en Royen” (gebouwd in 2001) met vrij zicht op bosgebied. Het bosgebied is het landgoed beek en Royen aan de overkant van de Woudenbergseweg.” Volgens verschillende sites staat zijn huis op dit moment te koop op Funda.Wooncomplex de Stalhouderij waar de afperser van de famillie de Mol

Op de site van de Politie is het volgende statement geplaatst over deze zaak.

Misschien dat extra recherche werk van Peter R. de Vries, deze vraag ooit nog eens voor ons gaat beantwoorden.  Wordt vervolgd…..

 

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More