Waarom vraagt Zeist zich af? Afperser de Mol woonde riant.

Stalhouderij, Afperser, Mol

In Zeist staan ze voor een raadsel. Hoe is het mogelijk dat iemand, die aan de Stalhouderij woont, de famillie de Mol wil afpersen. Het complex de stalhouderij  wordt in teksten van de makelaar als volgt omschreven:

” Uniek gelegen in het prestigieuze appartementencomplex “Hof van Beek en Royen” (gebouwd in 2001) met vrij zicht op bosgebied. Het bosgebied is het landgoed beek en Royen aan de overkant van de Woudenbergseweg.” Volgens verschillende sites staat zijn huis op dit moment te koop op Funda.Wooncomplex de Stalhouderij waar de afperser van de famillie de Mol

Op de site van de Politie is het volgende statement geplaatst over deze zaak.

Misschien dat extra recherche werk van Peter R. de Vries, deze vraag ooit nog eens voor ons gaat beantwoorden.  Wordt vervolgd…..

 

 

 

Voor Jou Uitgezocht

  • snoopy
    7 december 2014 op 15:17

    Misschien woonde hij gewoon boven zijn stand en had daardoor geld nodig.
    Hij zal niet de eerste en enige zijn als ik zo om mij heen kijk.