Iedereen draagt een steentje bij voor de Kerst inzamelactie van de Voedselbank Zeist.

Jongen en oud doen extra boodschappen bij de C1000 voor de Voedselbank Zeist. Medewerkers van de voedselbank nemen alles van harte in ontvangst. Rond het middag waren er al ruim 25 kratten met extra boodschappen ingeleverd bij medewerkers van de voedselbank. Op deze manier wil de voedselbank wat extra’s kunnen doen voor hun klanten.

De Voedselbank helpt alle mensen in de gemeente Zeist die met een inkomen onder het bijstandsniveau rond moeten komen. Bij het samenstellen van een voedselpakket wordt voornamelijk gebruik  gemaakt van het voedsel dat door leveranciers gratis ter beschikking wordt gesteld. Met deze extra inzamelacties kunnen gewone Zeistenaren hun steentje bijdragen aan een goed kerstdiner voor iedereen.

 voedselbank  ,folders c1000, inzamelactie

Medewerker van de voedselbank deelt een folders uit over de inzamelactie

Voor Jou Uitgezocht