Search
Close this search box.

Iedereen draagt een steentje bij voor de Kerst inzamelactie van de Voedselbank Zeist.

Jongen en oud doen extra boodschappen bij de C1000 voor de Voedselbank Zeist. Medewerkers van de voedselbank nemen alles van harte in ontvangst. Rond het middag waren er al ruim 25 kratten met extra boodschappen ingeleverd bij medewerkers van de voedselbank. Op deze manier wil de voedselbank wat extra’s kunnen doen voor hun klanten.

De Voedselbank helpt alle mensen in de gemeente Zeist die met een inkomen onder het bijstandsniveau rond moeten komen. Bij het samenstellen van een voedselpakket wordt voornamelijk gebruik  gemaakt van het voedsel dat door leveranciers gratis ter beschikking wordt gesteld. Met deze extra inzamelacties kunnen gewone Zeistenaren hun steentje bijdragen aan een goed kerstdiner voor iedereen.

 voedselbank  ,folders c1000, inzamelactie
Medewerker van de voedselbank deelt een folders uit over de inzamelactie

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More