Wereldlichtjesdag in het Afscheidshuys ’t Zeisterbosch

Tweede Wereldlichtjesdag in het Afscheidshuys ’t Zeisterbosch ter nagedachtenis aan overleden kinderen

Elke 2e zondag in december wordt Wereldlichtjesdag gehouden. Op deze dag steken mensen om 19.00 uur over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen.

In Zeist wordt Wereldlichtjesdag georganiseerd door Anke de Jong (Virtus Praktijk) en Samantha Drent (Drent Uitvaartverzorging). Wereldlichtjesdag werd gehouden in het Afscheidshuys ’t Zeisterbosch, de nieuwe uitvaartlocatie van Samantha Drent. Tijdens de  bijeenkomst werden verhalen vertelt door Cees Baan.  Gerald Drent en Martijn Mulders verzorgden muziek en  gedichten.

Wereldlichtjesdag is voor ouders, broers, zusjes, opa’s, oma’s, andere familieleden en mensen die zich nauw betrokken voelen. Ieder die een kind mist is van harte welkom dit kind te gedenken en een kaars voor hem/haar aan te steken. Verbonden met het licht dat voor alle overleden kinderen op die tijd de wereld rond gaat.  Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was of hoe lang het al geleden is. Je kind blijft immers je kind! Voor altijd in je hart en gedachten! Iedereen mocht zijn kaarsje meenemen.

 

Afscheidshuys ’t Zeisterbosch

Afscheidshuys ’t Zeisterbosch

Muziek door Gerald en Martijn

Gerald Drent en Martijn Mulders verzorgden muziek en gedichten

Wereldlichtjes

Wereldlichtjes

Een moment om herinnering te kunnen delen

Een moment om herinnering te kunnen delen

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: