Search
Close this search box.

Bakker Albert opnieuw winnaar van de Zeister Oliebollentest

Zeister warme bakkers doneren verse oliebollen voor Voedselbank.

Zeist, 19 december 2014 – De winnaar van de vierde Zeister Oliebollentest is bekend: de oliebollen van Bakker Albert scoorden bij de zeskoppige jury het hoogst en kreeg maar liefts een 7,8 als rapportcijfer. Bakkerij van Asperen werd tweede en Het Broodlokaal/Franklin Food deelde samen met Bakker Bos de derde plaats.

In totaal zeven warme bakkers met verkooppunten in de hele gemeente Zeist durfden het aan om hun oliebollen aan de jury voor te leggen. Naast de winnaars waren dat Bakkerij van Barneveld, Bakker Brandsma  en Bakkerij Stam. Bovendien brachten ze allemaal een grote hoeveelheid extra oliebollen mee voor de cliënten van de Voedselbank.

De jury stond onder leiding van oliebollenliefhebber en wethouder Jacqueline Verbeek en bestond verder uit Wouter Hardeman (Voedselbank), Reyn Schuurman (initiatiefnemer van de Oliebollentest) en liefhebbers Jan en Jolet Achterberg en Henk Kwant. Alle oliebollen werden zorgvuldig geproefd en beoordeeld op uiterlijk, structuur en smaak. Jacqueline Verbeek: “Fantastisch dat deze bakkers ieder jaar weer meedoen met deze Oliebollentest en daarmee ook de cliënten van de Voedselbank helpen. Een mooi initiatief en we kijken dan ook uit naar het lustrum volgend jaar.”

Oog op Zeist

De oliebollentest werd dit jaar georganiseerd door Ingrid Wong, de voedselbank, de testlokatie werd ter beschikking gesteld door Seyster Veste.

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More