Search
Close this search box.

Kerstster straalt boven De Dieptetuin

 

 

Met ruim 700 lampjes was  de dieptetuin het afgelopen weekend verlicht om een echte Zeister Kerstsfeer te creëren. Met behulp van 30 vrijwilligers en figuranten organiseerde de vereniging tot behoud van de dieptetuin een levend kerstverhaal. De levende kerststal werd gevuld met Jozef, Maria, herders en de drie koningen. Voor verder invulling waren er in de tuin schaapjes en ezels beschikbaar gesteld door de Ezelsociëteit.  Op de pony’s mochten de kleintjes een rondje om de vijver maken.

De organisatie stelde gratis  warme chocolademelk, glühwein en koekjes ter beschikking.  Voor het in goede banen leiden van het verkeer zorgende de beveiligers in opleiding van MBO Amersfoort.

Levende Kerststal in de Dieptetuin

Engeltje
Engeltje
De levende stal
De levende stal
Klassiek op meerdere  manieren
Klassiek op meerdere manieren
Ezel van de Ezelsociteit
Ezel van de Ezelsociteit
Warme Chocolade of Gluhwein
Warme Chocolade of Gluhwein

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More