Kinderkerstfeest met kaarsjes bij de Hernhutters

Op Kerstavond was er de traditionele kinderkerstmis bij de Evangelische Broedergemeente op het Zusterplein. Tijdens Kinderkerstfeest met kaarsjes, werd de kerk volledig verlicht door kaarsjes en de Hernhutter Kerstster. De kaarsen en de Kerstster zorgde voor het licht in de donkere dagen van Kerst. De Hernhutters in traditionele kledij deelden aan alle kinderen een kaarsje uit. Iedereen mocht zijn kaarsje mee naar huis nemen. Als teken van het licht in de duisternis. Met het Kinder kerstfeest is Kerst in Zeist dit jaar echt begonnen.

-

-

-

-

-

De Evangelische Broedergemeente in Nederland is een protestantse kerk. Dit kerkgenootschap staat ook wel bekend onder de naam “Hernhutters”.  De  gemeente is gehuisvest op de pleinen bij slot Zeist. De diensten en andere activiteiten worden gekenmerkt door vreugde aan de muziek, door een rijke traditie, door nieuwe activiteiten voor alle leeftijden.  Bij de diensten van de hernhutters is  iedereen welkom.

Voor Jou Uitgezocht

  • Timo Bekker
    25 december 2014 op 10:07

    Prachtige foto’s van het kerstfeest
    Top gedaan Mel boas.