Selfies bij de Schaapskooi op Landgoed Heidestein

17 miljoen selfies

De schaapskooi van Landgoed Heidestein was de beide kerstdagen geopend voor een gezonde wandeling. Stichting Het Utrechts Landschap had voor deze gelegenheid tal van standjes ingericht zodat er genoeg te doen was.  In de levende Kerststal waren ook ezels van de Ezelsociëteit aanwezig. Het is de plek waar nieuwe 2014 vaders hun geluk op de buik mogen dragen. De glaasje Gluhwein of Chocomel vond gretig aftrek bij alle bezoekers. . Natuurlijk maakte de meeste bezoekers bij dit uitje ook een selfie om te laten zien hoe zij de Kerstdagen hebben besteed.  Volgens onze koning zijn wij een land van 17 miljoen selfies. Een selfie is hier dus helemaal op zijn plaats.

Oog op Zeist

Selfie met hulp – Wel prachtige laarzen

Oog op Zeist

Gelukkige jonge vaders bij de schaapskooi van Heidestein

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: