Search
Close this search box.

Selfies bij de Schaapskooi op Landgoed Heidestein

De schaapskooi van Landgoed Heidestein was de beide kerstdagen geopend voor een gezonde wandeling. Stichting Het Utrechts Landschap had voor deze gelegenheid tal van standjes ingericht zodat er genoeg te doen was.  In de levende Kerststal waren ook ezels van de Ezelsociëteit aanwezig. Het is de plek waar nieuwe 2014 vaders hun geluk op de buik mogen dragen. De glaasje Gluhwein of Chocomel vond gretig aftrek bij alle bezoekers. . Natuurlijk maakte de meeste bezoekers bij dit uitje ook een selfie om te laten zien hoe zij de Kerstdagen hebben besteed.  Volgens onze koning zijn wij een land van 17 miljoen selfies. Een selfie is hier dus helemaal op zijn plaats.

Oog op Zeist
Selfie met hulp – Wel prachtige laarzen
Oog op Zeist
Gelukkige jonge vaders bij de schaapskooi van Heidestein

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More