Jaaroverzicht 2014 van OogOpZeist.nl op Nieuwjaarsfeest Gemeente Zeist

Voorbereidingen voor het Nieuwjaarsfeest van de gemeente Zeist in volle gang.

De voorbereidingen voor het Nieuwjaarsfeest van de Gemeente op Het Slot Zeist zijn in volle gang. Zoals ieder jaar beloofd het weer een knal feest te worden van de gemeente. Tijdens het feest zal op diverse schermen het OogOpZeist Jaaroverzicht 2014 te zien zijn.

Vanaf 20.00 uur ben je van harte welkom op het Slot, om het nieuwe jaar in te komen luiden. Je wordt verwelkomd door shantykoor Nootdweer uit Zeist; het koor zingt buiten op het plein voor het Slot. Binnen treden in meerdere zalen muzikanten op, onder meer jong talent van de Zeister Muziekschool.
Met optredens van onder andere  Vocal Vision, Crash Jazz, Carola & the Senior Rockets en de City Hall Opening Band.

Ook is de Slotheer aanwezig om te vertellen over de geschiedenis van het Slot. Om 20.30 uur houdt burgemeester Koos Janssen zijn nieuwjaarstoespraak. Daarvoor en daarna is ons OogOpZeist jaaroverzicht te zien. 
Het Nieuwjaarsfeest is voor alle inwoners uit de gemeente Zeist. Het feest is gratis toegankelijk en aanmelden is niet nodig. Bij binnenkomst ontvang je een feestelijk drankje en een consumptiebon. Overige consumpties zijn tegen betaling te verkrijgen. Het feest duurt tot 22.00 uur.
Voorbereidingen voor het Nieuwjaarsfeest van de gemeente Zeist in volle gang.

Voorbereidingen voor het Nieuwjaarsfeest van de gemeente Zeist in volle gang.

Iedereen is van harte welkom! Het is een feest voor jong en oud!

Kom naar het Nieuwjaarsfeest  van de gemeente Zeist
Maandag 5 januari 2015 – Slot Zeist
Van 20.00 tot 22.00 uur

Jaaroverzicht 2014 Oog Op Zeist.

Jaaroverzicht 2014 Oog Op Zeist.

 

Voor Jou Uitgezocht