Search
Close this search box.

Oudste bewoner neemt eerste hap uit haar oude Kerckebosch flat

Keckebosch – Zeist 17 januari 2015 16:00 Ze genoot er zichtbaar van. Mevrouw Bos Jereskes (92) nam vanmiddag als eerste een hap uit haar oude flat  aan de Prinses Irenelaan. 55 jaar geleden was ze een van de  eerste bewoners van een huis in dit gebouw.  Vandaag sloopte ze haar eigen huis. Hiermee is het slopen van de flats aan de Prinses Irenelaan en de Prinses Margrietlaan.  Voordat ze met een ruk een een touw de sloop ingang zetten, sprak ze de toegestormde mensen toe. Het was voor haar geen verdrietig moment. Ze wenste iedereen veel plezier in hun nieuwe huizen, die op deze plek gaan verrijzen.

Start van de sloopwerkzaamheden aan de prinses Irenelaan Start van de sloopwerkzaamheden aan de prinses Irenelaan Start van de sloopwerkzaamheden aan de prinses Irenelaan Start van de sloopwerkzaamheden aan de prinses Irenelaan Start van de sloopwerkzaamheden aan de prinses Irenelaan

 

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More