Search
Close this search box.

Brandlucht verstoort Marvin’s Bodypumples bij SportCity Zeist

Klik op de foto om het hele bericht te lezen en de foto’s te bekijken

De sport woensdagavond bij SportCity aan de Gotfried van Seystlaan werd wreed verstoord door een brandlucht die elders uit het leegstaande deel van het bedrijvenpand kwam. De sporters en het personeel van SportCity moesten per direct het pand verlaten bij de door de brandweer aangemerkte middelbrand. Zij konden slechts toekijken en kouvatten achter het afzettingslint. Ze probeerden er maar het beste van te maken. Uiteindelijk werden de sporters opgevangen in de nabijgelegen Montessori School waar op dat moment het tellen van de stemmen voor vandaag gehouden verkiezingen in volle gang was.

Binnenbrand in het pand van SportCity aan de Godfried van Seystlaan.
Sporters proberen warm te blijven achter het afzettingslint

 

BodyPumpers staan buiten
BodyPumpers staan buiten

Voor de brandweer was het niet direct duidelijk waar de brand- en rooklucht vandaan kwam. Alle verdiepingen werden door de brandweerlieden grondig onderzocht. Uiteindelijk werd aan de leegstaande kant van het pand een binnenbrandje geconstateerd. Aan de buitenkant van het pand bleven de effecten beperkt tot rookontwikkeling achter de ramen aan de leegstaande kant van het gebouw.

Het pand wordt grondig gecontroleerd
Het pand wordt grondig gecontroleerd

 

Ook de bovenkant van het pand wordt gecontroleerd
Ook de bovenkant van het pand wordt gecontroleerd
De brand zat aan de leegstaande kant van het pand
De brand zat aan de leegstaande kant van het pand
Wachten tot je de spullen mag halen
Wachten tot je de spullen mag halen
Van de spinfiets naar het kaartspel
Van de spinfiets naar het kaartspel

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More