Brandlucht verstoort Marvin’s Bodypumples bij SportCity Zeist

Klik op de foto om het hele bericht te lezen en de foto’s te bekijken

De sport woensdagavond bij SportCity aan de Gotfried van Seystlaan werd wreed verstoord door een brandlucht die elders uit het leegstaande deel van het bedrijvenpand kwam. De sporters en het personeel van SportCity moesten per direct het pand verlaten bij de door de brandweer aangemerkte middelbrand. Zij konden slechts toekijken en kouvatten achter het afzettingslint. Ze probeerden er maar het beste van te maken. Uiteindelijk werden de sporters opgevangen in de nabijgelegen Montessori School waar op dat moment het tellen van de stemmen voor vandaag gehouden verkiezingen in volle gang was.

Binnenbrand in het pand van SportCity aan de Godfried van Seystlaan.

Sporters proberen warm te blijven achter het afzettingslint

 

BodyPumpers staan buiten

BodyPumpers staan buiten

Voor de brandweer was het niet direct duidelijk waar de brand- en rooklucht vandaan kwam. Alle verdiepingen werden door de brandweerlieden grondig onderzocht. Uiteindelijk werd aan de leegstaande kant van het pand een binnenbrandje geconstateerd. Aan de buitenkant van het pand bleven de effecten beperkt tot rookontwikkeling achter de ramen aan de leegstaande kant van het gebouw.

Het pand wordt grondig gecontroleerd

Het pand wordt grondig gecontroleerd

 

Ook de bovenkant van het pand wordt gecontroleerd

Ook de bovenkant van het pand wordt gecontroleerd

De brand zat aan de leegstaande kant van het pand

De brand zat aan de leegstaande kant van het pand

Wachten tot je de spullen mag halen

Wachten tot je de spullen mag halen

Van de spinfiets naar het kaartspel

Van de spinfiets naar het kaartspel

 

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

 • Reageer
  Tamara Lamoré
  19 maart 2015 op 07:53

  Zijn we ook weer op de hoogte! Marian van Mourik en Xander Van Mourik

 • Reageer
  Wilma van der Grift
  19 maart 2015 op 07:53

  Marvin Nicolaas

 • Reageer
  Anouk Schamhardt Kranenburg
  19 maart 2015 op 08:53

  Heftig! Elles Janssen was jij er gisteravond bij?

 • Reageer
  Jacqueline Linnebank
  19 maart 2015 op 11:53

  Evelien van Brakel je wordt beroemd!! 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.