Search
Close this search box.

Lone ranger tegen het zwerfafval: Wijkwethouder Kerckebosch Marcel Fluitman

Tijdens NLDOET  op vrijdag ochtend was een van de klussen het “Troep Trimmen van Kerckebosch”. Het troep trimmen  bestond uit het weghalen van zwerfafval in deze wijk.  Wijkwethouder Kerckebosch Marcel Fluitman was gelukkig niet alleen voor dit karwei. Hij kon rekenen op de hulp van een groot aantal vrijwilligers om te helpen.  Vrijwilligers van de gemeente Zeist waaronder de wijkwethouder gingen samen met vrijwilligers uit de wijk aan de slag met troep trimmen in en om de flats in Kerckebosch (oud- en nieuwbouw).

Onverstoord werd er door alle vrijwilligers gewerkt aan het schoon maken van de wijk. Men had nauwelijks oog voor alle media aandacht. Een fotograaf van het AD/UN kwam deze klus ook vastleggen voor de krant. De werkers hadden ook geen aandacht voor de eclips, die tijdens deze actie over ons land trok. De eclips was in Kerckebosch totaal niet zichtbaar.

Vrijwilligers gaan het zwerfafval te lijf in de wijk Kerckebosch
Vrijwilligers gaan het zwerfafval te lijf in de wijk Kerckebosch
De groep liet zich niet afleiden door de eclipsen
De groep liet zich niet afleiden door de eclipsen

Vrijwilligers gaan het zwerfafval te lijf in de wijk Kerckebosch

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More