Lone ranger tegen het zwerfafval: Wijkwethouder Kerckebosch Marcel Fluitman

Vrijwilligers gaan het zwerfafval te lijf in de wijk Kerckebosch

Tijdens NLDOET  op vrijdag ochtend was een van de klussen het “Troep Trimmen van Kerckebosch”. Het troep trimmen  bestond uit het weghalen van zwerfafval in deze wijk.  Wijkwethouder Kerckebosch Marcel Fluitman was gelukkig niet alleen voor dit karwei. Hij kon rekenen op de hulp van een groot aantal vrijwilligers om te helpen.  Vrijwilligers van de gemeente Zeist waaronder de wijkwethouder gingen samen met vrijwilligers uit de wijk aan de slag met troep trimmen in en om de flats in Kerckebosch (oud- en nieuwbouw).

Onverstoord werd er door alle vrijwilligers gewerkt aan het schoon maken van de wijk. Men had nauwelijks oog voor alle media aandacht. Een fotograaf van het AD/UN kwam deze klus ook vastleggen voor de krant. De werkers hadden ook geen aandacht voor de eclips, die tijdens deze actie over ons land trok. De eclips was in Kerckebosch totaal niet zichtbaar.

Vrijwilligers gaan het zwerfafval te lijf in de wijk Kerckebosch

Vrijwilligers gaan het zwerfafval te lijf in de wijk Kerckebosch

De groep liet zich niet afleiden door de eclipsen

De groep liet zich niet afleiden door de eclipsen

Vrijwilligers gaan het zwerfafval te lijf in de wijk Kerckebosch

 

Voor Jou Uitgezocht

 • Arnoud Van Der Muelen Wolf
  24 maart 2015 op 19:53

  Volgens mij heeft die een telefoon gevonden

 • Gerda Peters
  24 maart 2015 op 21:53

  Bikkel die Marcel
  Goed bezig 😃