Search
Close this search box.

Jong Beeldend Talent 2015 Zeist: P’Arts Expositie 10 t/m 12 April. Kom stemmen voor de publieksprijs.

De P’Arts Expositie “Jong Beeldend Talent 2015” laat een selectie van  examenwerk zien van middelbare scholieren van verschillende Zeister middelbare scholen. Met deze expositie laten leerlingen met de kunstvakken Kunst/Beeldend van VMBo-tL/ HAVO/ VWO zien wat voor Jong beeldend talent Zeist in huis heeft.  Vrijdag 10 april opende  wethouder Johan Varkevisser van onderwijs en educatieve expositie. Verschillende jonge kunstenaars waren aanwezig om hun werk toe te lichten.

Van het  publiek wordt een actieve bijdrage gevraagd, iedere bezoeker mag zijn stem uitbrengen voor de publieksprijs. De publieksprijs wordt ook dit jaar weer ter beschikking gesteld door de Stichting p’Arts voor het beste werk in iedere categorie. publieksprijs: Kom kijken en breng je stem uit op het werk van jong beeldend talent.

OOZ__150410_2891_Zeist_Mel_Boas OOZ__150410_2885_Zeist_Mel_Boas OOZ__150410_2903_Zeist_Mel_Boas OOZ__150410_8091_Zeist_Mel_Boas

Deelnemende scholen:

–  Christelijk Lyceum Zeist
–  Katholieke scholengemeenschap De Breul
–  Montessori Lyceum Herman Jordan
–  openbaar Lyceum Zeist
–  openbaar VMBo en Mavo Zeist
–  stichtse Vrije school

openingstijden

Vrijdag 10 april van 16.00 tot 19.00 uur
Zaterdag 11 en zondag 12 april van 13.00 tot 17.00 uur
Vrij parkeren

Volgende week op 18 en 19 april hebben de kunstenaars van P’ Arts hun eigen expositie en workshop markt Klein Montmatre

Op zaterdag 18 en zondag 19 april organiseert Stichting P’Arts de Kunst en workshop markt: KLEIN MONTMARTRE. Klein Montmartre staat dit keer in het teken van de mode. Tijdens klein Montmartre kunt u gratis deelnemen aan workshops.

Op www.stichtingparts.nl vind u informatie over exposities en kunstenaars


stichting P’Arts
locaties:
Antonlaan 185 Zeist
Dolderseweg 164 Den Dolder

Postbus 529, 3700 AM Zeist
secretaris@stichtingparts.nl

P’Arts biedt ruimte om:
Kunst te kijken een grote, vrij toegankelijke expositieruimte. Kunst te maken ateliers in Zeist en Den Dolder voor 35 professionele kunstenaars. Kunst te kopen het werk is rechtstreeks bij kunstenaars te koop. Kunst te leren kunstenaars geven cursussen en workshops.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More