Search
Close this search box.

Panorama Koningsdag in Zeist

Koningsdag in Zeist was gisteren geheel volgens traditie met alle onderdelen, die je van een Zeister Koningsdag mag verwachten. Om 9:00 werd er gestart met de aubade voor het raadhuis. Op dat moment startte ook de vrijmarkt  voor kinderen op het marktplein en het Belcour. Het panorama koningsdag  laat de bedrijvigheid op het belcour prachtig zien.

Op een rustige slotlaan was het heerlijk terrasjesweer bij onder andere het Pastalokaal en de Reünie. Je kon ook lekker feesten bij Pandarve in de Alegro tuin en bij de Koets Open Air op de 2de Hogeweg. OogOpZeist maakte van al deze evenementen gisteren een beeldverslag. Deze worden in losse items gepubliceerd.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More