Search
Close this search box.

Peter heeft genoten van de Peter’s Pakhuis spelletjesmiddag.

Peter en zijn gezin kijken met veel plezier terug op een zeer geslaagde Peter’s Pakhuis Spelletjes middag. Peter was het middelpunt van de belangstelling. Om hem heen werden er door kinderen en volwassenen allerlei spelletjes gedaan. Onder andere het spel weerwolf van White Goblin Games was een groot succes. Zeer bijzonder was de enorme fototaart van Bakker Neplenbroek. Een groot aantal andere ondernemers had spullen ter beschikking gesteld. Bekijk hier alle foto’s 

Er goed in de smaak viel het springkussen van Vespressi Verhuur, die zij voor deze gelegenheid hadden neergezet. Terwijl de moeders van de poffertjes van Vespressie genoten waren de kinderen lekker aan het springen op het springkussen. Tom Gijsen had galerie Kortom voor deze gelegenheid helemaal versiert met ballonnen en slingers.

Met diverse activiteiten werd geld ingezameld als sponsoring van Gaya en Maartje, die op 6 september gaan meedoen aan de Amsterdam City Swim. De vrouw en dochter van Peter  zamelen hiermee geld in voor het onderzoek naar de ziekte ALS. U kunt hen steunen door te doneren op hun persoonlijke donatie pagina’s. Beiden hebben, mede door directe giften op hun persoonlijke pagina, de ondergrens voor deelname inmiddels  bereikt. U kunt nog steeds uw bijdrage leveren op de persoonlijke donatie pagina’s Donatie pagina GayaDonatie pagina Maartje.  Hier kunt ook zien wie u allemaal zijn voorgegaan.

Peter werd namens de ondernemers toegesproken door Lude Rodemond in een persoonlijke speech. Waarna zij hem een Voorheuvel lintje opspelden. Peter’s pakhuis in een van de bijzondere zelfstandige ondernemers, die juist op de Voorheuvel zitten. De spelletjes middag werd afgesloten met het oplaten van alle door ABC ballonnen gevulde helium ballonnen op de Voorheuvel. Binnenkort wordt bekend gemaakt, wie de winnaar is van de ballonnen wedstrijd.

U kunt alle foto’s van de spelletje middag hier bekijken den bestellen. De netto opbrengst van de bestelde foto’s zal worden gestort op de persoonlijke donatie pagina’s Donatie pagina GayaDonatie pagina Maartje.

Peter’s  pakhuis zal nog tot eind mei geopend zijn.


Peter’s Pakhuis Spelletjes Middag wordt mogelijk gemaakt door de volgende ondernemers:.

[two_first]
Bakker Neplenbroek
Bakker Albert
Bakkerij van Barneveld
Vespressi.nl Verhuur
Galerie Kortom
HEMA Zeist
Monterosso Zeist
White Goblin Games
Rodemond Optiek
White Goblin Games
Centrum management Zeist
Gemeente Zeist[/two_first][two_second]
De Bio Basis
ZPH verpakkingen
OogopZeist.nl
Customerview.nl
ABC ballonnen
Vespressi.nl
Karo Stoffen
[/two_second]

OOZ__150509_5022_Zeist_Mel_BoasOOZ__150509_5099_Zeist_Mel_Boas OOZ__150509_4964_Zeist_Mel_Boas OOZ__150509_5231_Zeist_Mel_Boas OOZ__150509_5146_Zeist_Mel_Boas OOZ__150509_5127_Zeist_Mel_Boas OOZ__150509_5177_Zeist_Mel_Boas OOZ__150509_4952_Zeist_Mel_Boas OOZ__150509_5414_Zeist_Mel_Boas OOZ__150509_5200_Zeist_Mel_Boas OOZ__150509_5206_Zeist_Mel_Boas OOZ__150509_5162_Zeist_Mel_Boas OOZ__150509_5242_Zeist_Mel_Boas OOZ__150509_5276_Zeist_Mel_Boas OOZ__150509_5357_Zeist_Mel_Boas OOZ__150509_5330_Zeist_Mel_Boas OOZ__150509_5388_Zeist_Mel_Boas
OOZ__150509_5448_Zeist_Mel_Boas

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More