Search
Close this search box.

Kortom Culture Club

Op donderdag was de eerste Kortom Culture Club met Dichters performance van Jolies Hey, bewegingstheater Jade met de voorstelling Vogelvrij (Aike Voets en Marie Louise Wijsmuller) een wijnproeverij van de Proeftafel, muziek van Henk Jagtenberg en Brigitte Schouten met een  Flamenco demonstratie!De bezoekers genoten van het door Tom Gijsen samengestelde gevarieerde programma tussen de kunstwerken van de expositie “Z/W EN KUNST EN BOUWEN”, die sinds 2 mei in de galerie aan de Voorheuvel hangt.

Het smaakt zeker naar meer volgens Tom. De volgende keer maken we weer een heel ander programma waar we kunstminnend Zeist en omstreken voor uitnodigen.
Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

 

Galerie Kortom,
Voorheuvel 48, 3701JG Zeist
Tel.: +316 54303725
info@galeriekortom.nl

Openingstijden:
Donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur
en op afspraak.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More