Search
Close this search box.

70ste Avondvierdaagse iedereen dwars door het Slot Zeist wandelen. (Timelapse van de eerste dag van A4D)

70ste Avondvierdaagse ging maandagavond voor alle deelnemers dwars door Het Slot Zeist heen. Niet alleen de route maakte deze avond bijzonder. De organisatie had er als extra een speciaal tintje ook nog ee bonte avond van gemaakt waarbij alle lopers verkleed mochten komen.  De lopers hadden massaal gehoor gegeven aan deze oproep van de organisatie. Zo trok een bonte stoet clowns, ridders en jonkvrouwen, piraten, acrobaten en uniek gekleurde groepen met Schoolkinderen door de hal van het slot Zeist. Op het voorplein werden zij ontvangen door de wethouders, Varkenvisser en Fluitman. Aan de parkkant werden zij muziekaal uitgeleide gedaan door de BlaasVaak kapel uit Bunnik.

Foto’s van alle uitdossingen kunt u bekijken in Bonte Avond laat 70ste editie A4D feestelijk van start gaan.

Alle foto’s van deelnemers verschijnen OogOpZeist Foto Webshop

OOZ__150601_8112_Zeist_Mel_Boas

 

Alle foto’s van deelnemers verschijnen OogOpZeist Foto Webshop

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More