Search
Close this search box.

De muurschildering: Het laatste werkschuit project van Marc

Onderleiding van kunstenhuis docent Maaike Kramer hebben haar leerlingen afgelopen weekend een muurschildering gemaakt op het pand van de Werkschuit. Waarmee het speeltuintje weer een fris en vrolijke uitstraling hebben gegeven.

Tevens was dit voor mijn eigen zoon Marc, voorlopig zijn laatste Werkschuit project. Marc heeft vrijwel onafgebroken cursussen gevolgd bij de werkschuit. Het startte in groep drie als zesjarige met Kinderatelier. Via onder ander striptekenen bij Joshua Peeters kwam hij uiteindelijk terecht in de kunstklassen van Maaike Kramer. Maaike geeft bij de werkschuit lessen in tekenen en schilderen aan middelbare scholieren volwassenen.  Inmiddels heeft Marc eindexamen gedaan en gaat hij buiten Zeist studeren.

Kunstenhuis de werkschuit

 

OOZ__150606_0321_Zeist_Mel_Boas OOZ__150606_0325_Zeist_Mel_Boas OOZ__150606_0334_Zeist_Mel_Boas

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More