Search
Close this search box.

OpPadMetGPS trotseert de zomerstorm

Terwijl de zeer bijzondere zomerstorm huishield in het hele land waren  Albert en Loes uit Leiden  lekker op pad. Deze wandelaars uit leiden gaan iedere maand op pad met hun gps. Ze boeken een hotelletje ergens en maken vervolgens een flinke wandeling waarbij zij zich laten leiden door de coordinaten op hun GPS.

Een beetje storm deert Albert en Loes totaal niet. Ze hebben wel eens groter rotweer getrotseerd om op de plaats van bestemming te komen. Al hun wandelingen  houden ze bij op hun eigen website oppadmetgps.nl .

Tevergeefs bood ik ze een lift aan naar de volgende gps coördinaat. Mijn aanbod werd afgeslagen en zo stapte ze de regen  en de storm weer in. Ze vervolgde hun weg over de koelaan richting Bunnik.

Wandelen tjdens de zomerstorm

Op pad naar Bunnik
Op pad naar Bunnik

Volg deze wandelaars op hun eigen website oppadmetgps.nl 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More