Search
Close this search box.

Bedenk je eigen titel bij deze foto? #Steijnlaan

Kortgeleden maakte OogOpZeist deze foto op de Steijnlaan. De hond keek naar mij en ik naar de hond. Alleen een echt goede titel bedenken lukte niet zo. Net zo als bij het programma “Dit was het nieuws” op RTL 4 nodig ik jullie uit om je eigen titel te bedenken. Bedenk je eigen titel en deel deze met ons. Wat denkt deze hond?

Hond in Lelijk eendje op de Steijnlaan
Hond in Lelijk eendje op de Steijnlaan

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More