Search
Close this search box.

Beyerick: Marcel & Rosalie zetten huiskamerrestaurant voort

Voorproeven bij de nieuwe chef van  Beyerick: tijdens Proef Zeist in de Wijngaard ontmoetten wij Marcel en Rosalie in de stand van wijnhandel Ossendrijver. Marcel en Rosalie Heintzbergen gaan na 24 jaar Beyerick overnemen. De gezondheidstoestand van chef Erik maakt het niet langer mogelijk om zelf het concept van huiskamerrestaurant voort te zetten. 

Geertje en Erik hebben in Marcel en Rosalie wel waardige opvolgers voor hun restaurant gevonden. Marcel is een uitstekende kok, die in 2016 de persprijs won van de Culinaire Saisonnier, een seizoensmagazine voor de professionele gastronomische sector en de fanatieke kookamateurs. Het magazine verschijnt vier maal per jaar, telkens voordat een nieuw seizoen begint. Rosalie is een charmante gastvrouw met uitgebreide kennis van wijn en goede whiskey’s.

Marcel en Rosalie, horecamensen in hart en nieren, hebben het al jaren over een eigen zaak waar Marcel zelf de scepter kan zwaaien als chef. Marcel werkte de laatste 2 jaar als souschef in het Amsterdamse restaurant Het Bosch. “Nu wordt het tijd om de vleugels uit te slaan en voor onszelf te beginnen. Huiskamer Restaurant de Beyerick is een prachtige uitdaging, die wij met beide handen aanpakken.” Marcel en Rosalie komen zelf uit Heemskerk, zij zijn blij verrast over de hulpvaardigheid van de mensen in Zeist. Zij ervaren dit als een warm bad.

“Eigenlijk staan wij te popelen om hier in Zeist te beginnen. Alleen de vergunningen van de gemeente Zeist laten nog even op zich wachten. In ieder geval denken wij op 1 november alles rond te hebben voor de officiële opening.  Tot die tijd gaan wij voorbereiden, proefdraaien en vooral veel ons gezicht laten zien. Zoals hier op Proef Zeist in de Wijngaard.”

Restaurant de Beyerick aan de Jagerslaan
Restaurant Beyerick aan de Jagerslaan

Restaurant Beyerick
Jagerlaan 1
3701 XG Zeist
Tel. 030-6923405

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More