Nog één keertje in Zeist afscheid van de Anton Laan

Nog een keer haalt Marga Damman alles uit de kast in haar atelier aan de Antonlaan, voor de Open Atelier Route in Zeist. Hierna vertrekken de kunstenaars naar hun nieuwe onderkomen op het Willem Arntz terrein in de Den Dolder. Zondagmiddag is de expositieruimte voor de kunst aan de Antonlaan nog een keer geopend. Marga heeft zin in de laatste atelierroute in Zeist. Ze heeft al haar werk uit de kast gehaald. Ze is  klaar om het te laten zien.

Dit jaar wordt de atelierroute gehouden op zaterdag 8 en zondag 9 oktober. U kunt dan tussen 13.00 en 18.00 uur een kijkje nemen in de ateliers van de deelnemende kunstenaars en vragen stellen over hun werk en werkwijze. Een bijzondere kans om meer te weten te komen over de kunstwerken en het biedt de mogelijkheid om kunst voor een (redelijke) prijs aan te kopen. De ateliers zijn herkenbaar aan een vlag met het logo van de Zeister Atelier. De Zeister Atelier Route is een jaarlijks terugkerend evenement van CultuurZeist. Het doel is om inwoners van Zeist op een gezellige en laagdrempelige manier kennis te laten maken met de vele kunstenaars die Zeist rijk is.

Meer informatie over de atelier route vindt u hier op de site van cultuur Zeist

Oog op Zeist

Marga Damman

Marga Daman klaar voor de Atelier Route Zeist

Marga Damman bijna klaar voor de Atelier Route Zeist

Marga Damman
margadamman@zonnet.nl
06 47976909

Mijn tekeningen en schilderingen zijn uitingen van mijn innerlijke wereld,Sfeervolle impressies, kleurrijke beelden, stilte en chaos blijven zich mengen op papier tot aan het moment dat er een voor mij van ”zelf” sprekende compositie is.

Meestal wordt mijn werk abstract genoemd. Niet-figuratief. Voor mij is het realistisch. Niet een realiteit direct bekend vanuit het oog gezien, maar wellicht herkenbaar of aanraakbaar voor de ziel. Mensen zien er vaak van alles in. Dat boeit mij. Daarom geef ik geen titels meer.  Dan blijft er meer ruimte; het leeft.

 

Voor Jou Uitgezocht