Search
Close this search box.

Volgdienst politieZeist neemt persoon mee naar bureau voor verhoor

Dinsdag 11 oktober was de avonddienst van de politie Zeist live te volgen via Facebook. Tijdens deze dienst konden inwoners van Zeist live meekijken, hoe politieagenten Joyce en Reyer op surveillance waren. Vanaf de virtuele achterbank van de dienstauto kon er live meekijken bij de afhandeling van incidenten. Rond 21:00 reageerde de agenten op een melding van een collega in burger, die  schennisplegers waarnam in de bosjes van de Frobellaan in de pedagogenbuurt.

De personen in kwestie werden staande gehouden, waarbij een van beide weigerde haar naam en verblijfplaats te melden. Ook bezat zij geen geldige identeitspapieren. Hierop werd zij voor voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau op de Utrechtseweg.Hierna vervolgde de avonddienst weer zijn surveillance door de straten van Zeist op wat normaal gesproken een rustige dinsdagavond lijkt te zijn. De volgdienst is te volgen op deze pagina van de PolitieZeist

Tijdens de dienst konden inwoners vragen stellen, waarop vrijwel in real-time werd gereageerd door de surveillanten. Zij riepen de Facebook volgers echter wel op om bij Spoed gewoon 112 te bellen en verdachte situaties ook gewoon telefonische te melden. Of dit experiment wordt herhaald is nog niet bekend.

Volgdienst houdt persoon aan
Volgdienst houdt persoon aan

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More