Search
Close this search box.

Opening Boekhandel 3.0 Kramer & van Doorn op de Slotlaan

Vrijdagavond 4 november is Boekhandel Kramer en Van Doorn officieel en feestelijk geopend door centrum wethouder Marcel Fluitman. Wethouder Fluitman was vol lof over deze ondernemers, hij noemde in zijn toespraak deze winkel een verrijking voor Zeist. Hij verrichtte de opening samen met de eigenaren Erik en Sandra van Doorn en Olaf bedrijfsleider van deze nieuwe parel aan de Slotlaan. Hierna ontvingen Erik en Sandra een cadeau namens het trotse en enthousiaste personeel. Een groot aantal mensen, die betrokken waren bij de verhuizing van Boekhandel Kramer en van Doorn waren tijdens de opening aanwezig.

Boekhandel Kramer en van Doorn heeft bija een kwart eeuw aan de 1e Hogeweg gezeten tegen over de ingang van het grote pand van de V&D. Per 1 november is de boekhandel gevestigd  aan de Slotlaan 221 in Zeist. Het huisnummer 221(b) is vanuit literair oogpunt vast een bijzonder toeval. (Red: Eentje voor de speurneuzen)

Aan de Slotlaan hebben Erik en Sandra samen met het personeel een prachtige boekhandel 3.0 gecreëerd.  Een winkel waar u boeken kunt kopen in huiskamersfeer. Waar u uitgebreid kunt rondkijken en de boeken door kunt bladeren op één van de leren banken, of op een comfortabele fauteuil bij onze haard. En ook de boekhandel waar u even kunt genieten van een heerlijk kopje koffie. Binnen, of buiten op het terras voor de deur.  Tijdens de openingsavond zochten verschillende vaste klanten lekker een plekje uit op de bank om te bladeren in een boek. Of te discussiëren over een boek.

Er werd al meteen uitgebreid gezocht in alle kasten naar literaire pareltjes. Bedrijfsleider Olaf formuleert het als volgt: “Bij ons in de winkel  kunt u terecht voor ieder boek dat u zoekt. Dat speciale cadeau waarmee u iemand heel blij wilt maken. Of die roman waar u al veel over gehoord heeft en u mee wilt wegkruipen op de bank tijdens een regenachtig weekend.”

De gemeente is erg enthousiast over deze ontwikkeling. Zij zien een positieve ontwikkeling waarbij verschillende ondernemers uit het centrum inspelen op de veranderde retail markt en  op dit moment de kansen pakken om zich in het nieuwe compactere centrum van Zeist te hervestigen met hun bedrijf. Het zijn vaak ondernemers, die iets bijzonders te bieden hebben met een eigen signatuur.

Wethouder Marcel Fluitman erg enthousiast over deze klasse winkel
Wethouder Marcel Fluitman erg enthousiast over deze klasse winkel
Opening boekhandel Kramer & van Doorn op de Slotlaan in Zeist
Opening boekhandel Kramer & van Doorn op de Slotlaan in Zeist
Opening boekhandel Kramer & van Doorn op de Slotlaan in Zeist
Opening boekhandel Kramer & van Doorn op de Slotlaan in Zeist
Opening boekhandel Kramer & van Doorn op de Slotlaan in Zeist
Opening boekhandel Kramer & van Doorn op de Slotlaan in Zeist
Opening boekhandel Kramer & van Doorn op de Slotlaan in Zeist
Opening boekhandel Kramer & van Doorn op de Slotlaan in Zeist
Opening boekhandel Kramer & van Doorn op de Slotlaan in Zeist
Opening boekhandel Kramer & van Doorn op de Slotlaan in Zeist
Opening boekhandel Kramer & van Doorn op de Slotlaan in Zeist
Opening boekhandel Kramer & van Doorn op de Slotlaan in Zeist
Opening boekhandel Kramer & van Doorn op de Slotlaan in Zeist
Opening boekhandel Kramer & van Doorn op de Slotlaan in Zeist
Opening boekhandel Kramer & van Doorn op de Slotlaan in Zeist
Opening boekhandel Kramer & van Doorn op de Slotlaan in Zeist
Opening boekhandel Kramer & van Doorn op de Slotlaan in Zeist
Opening boekhandel Kramer & van Doorn op de Slotlaan in Zeist
Opening boekhandel Kramer & van Doorn op de Slotlaan in Zeist
Opening boekhandel Kramer & van Doorn op de Slotlaan in Zeist

 

 

Boekhandel Kramer & Van Doorn
Slotlaan 221
3701 GE Zeist
030-6933033

Openingstijden

Maandag 11.00 uur-18.00 uur
Dinsdag 09.00 uur-18.00 uur
Woensdag 09.00 uur-18.00 uur
Donderdag 09.00 uur-18.00 uur
Vrijdag 09.00 uur-21.00 uur
Zaterdag 09.00 uur-17.00 uur

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More