Search
Close this search box.

Boekpresentatie: Kiezen of daten in het Binnenbos

Op zaterdag 3 december presenteerde Krista van der Hulst haar 2de roman Kiezen of daten in het binnenbos in Kerckenbosch. Veel familie vrienden en geïnterneerden kwamen langs voor de introductie van het boek. Zij kregen een toelichten. Vervolgens las Krista een hoofdstuk uit voor. Hierna signeerde zij de eerste exemplaren van haar boek.

Haar nieuwste boek is ‘Kiezen of Daten’, de tweede roman met een lach en een traan over liefde, vriendschap en ambitie. Noor, een 33 jarige assistent-architect, wil onenightstands, maar verder niets. Maar dan komt Dave in beeld. En James…. In november 2016 is dit boek gepubliceerd bij uitgeverij Zilverspoor. 

Krista leest een hoofdstuk voor
Krista leest een hoofdstuk voor
Een signeert exemplaar van het boek Kiezen of daten
Een signeert exemplaar van het boek Kiezen of daten

Meer informatie over Krista van der Hulst op haar website. 

Bestellen?

Kiezen of daten is verkrijgbaar bij alle (online) boekhandels voor €17,95. Bijvoorbeeld Bol.com en de webshop van uitgeverij Zilverspoor.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More