Vandaag 11/12 Sweet Art for World Light Day in Hotel Oud London

Sweet Art for World Light Day by Stoere taarten.

Sweet art for World Light Day! is een unieke taarten tentoonstelling in het licht van Wereld Lichtjesdag.  Van 14:00 tot 17:00 worden er meer dan 100 taartdecoraties geëxposeerd in Hotel Oud London in Zeist. Elke 2e zondag in december wordt Wereldlichtjesdag gehouden. Op Wereldlichtjesdag steken mensen om 19.00 uur over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen.

Sweet Art for World Light Day by Stoere taarten.

Sweet Art for World Light Day by Stoere taarten.

De expositie bestaat uit meer dan 100 taartdecorateurs gemaakt door ouders van overleden kinderen uit Nederland en daarbuiten. Twee klassen van het ROC uit Amsterdam hebben een creatie gemaakt voor deze expositie. Diverse Zeister Kunstenaars hebben hun bijdrage geleverd door een eigen creatie te maken gebaseerd op dit ontroerende thema.

De organisatie ‘Make a Memory’ is aanwezig om hun werk toe te lichten. Voor hen wordt een loterij met mooie prijzen gehouden

Sweet art for World Light Day!

Zondag 11 december Van: 14.00 tot 17.00
Hotel Restaurant Oud London in Zeist

Adres
Woudenbergseweg 52
3707 HX Zeist

 

Voor Jou Uitgezocht