Search
Close this search box.

‘Een koffer vol…’ door jonge dansers van Dansschool De Bilt-Zeist

Op 9 april dansten de leerlingen van Dansschool De Bilt-Zeist van Het KunstenHuis De Bilt-Zeist, de voorstelling ‘Een koffer vol…’. De groepen Dansmix, Klassiek, Streetdance en Klassiek/Modern in de leeftijdscategorie van 6 t/m 9 jaar dansten in de thema’s ‘Stationskoffer’, ‘Winterkoffer’, ‘Showkoffer’, ‘Spaanse koffer’ en ‘Droomkoffer’. 

De Urban gevorderde groep van 14 t/m 19 jaar danste mee d.m.v. een gastoptreden. Maar liefst vier keer was Theater de Egeling gevuld met trotse ouders, grootouders, familie en vrienden die samen ontdekten wat er in de verschillende koffers zat.

Voorstelling een koffer vol Kunstenhuis Zeist-debilt

Foto’s: Het KunstenHuis De Bilt-Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More