Doorrijhoogte balk op tunnelweg gesneuveld.

De doorrijhoogte balk op het Emmaplein is zaterdagmiddag gesneuveld. Sinds de sloop van het tunneltje hangt boven  de Tunnelweg, bij de Klinker, een doorrijhoogte balk om te voorkomen dat vrachtwagens via deze route door het centrum rijden.

Wat de doorrijd hoogte op deze plek precies is, is niet voor iedere chauffeur even duidelijk. De dader van dit incident is helaas doorgereden. Helaas voor de dader zijn de kenteken gegevens bij de politie bekend.

De mannen van de marktkramen hielpen even om de weg weer vrij te maken voor het auto verkeer. Daarna konden zij ook aan de paasdagen beginnen.  Iedereen kan op dit moment ongehinderd van deze route gebruik maken

De mannen van de marktkramen maakte de weg snel vrij.

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: