Search
Close this search box.

Doorrijhoogte balk op tunnelweg gesneuveld.

De doorrijhoogte balk op het Emmaplein is zaterdagmiddag gesneuveld. Sinds de sloop van het tunneltje hangt boven  de Tunnelweg, bij de Klinker, een doorrijhoogte balk om te voorkomen dat vrachtwagens via deze route door het centrum rijden.

Wat de doorrijd hoogte op deze plek precies is, is niet voor iedere chauffeur even duidelijk. De dader van dit incident is helaas doorgereden. Helaas voor de dader zijn de kenteken gegevens bij de politie bekend.

De mannen van de marktkramen hielpen even om de weg weer vrij te maken voor het auto verkeer. Daarna konden zij ook aan de paasdagen beginnen.  Iedereen kan op dit moment ongehinderd van deze route gebruik maken

De mannen van de marktkramen maakte de weg snel vrij.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More