Search
Close this search box.

Kom naar de vrijmarkt in Winkelcentrum Vollenhove.

Op zaterdag 10 juni  wordt in het winkelcentrum Vollenhove een gezellige vrijmarkt georganiseerd!  Van 10.00 tot 16.00 uur staat het winkelcentrum aan de Laan van Vollenhove vol met kraampjes. Er zijn allerhande leuke kraampjes van  commercieel én niet-commercieel aanbieders. Er is ook voldoende verschillend aanbod van eten en drinken. Uiteraard is er de gehele dag gezellige muziek! Voor kleine(re) bezoekers is ook Coco de Clown aanwezig. Coco zal een grote glimlach op de gezichten van de kinderen toveren.

De winkeliers en kraamhouders van de vrijmarkt heten u morgen van harte welkom. Bekijk de terugblik naar 2016 en neem morgen een kijkje

 

Vorig jaar vond iedereen het erg gezellig.

Vrijmarkt in winkelcentrum Vollenhove
Vrijmarkt in winkelcentrum Vollenhove
Vrijmarkt in winkelcentrum Vollenhove
Vrijmarkt in winkelcentrum Vollenhove

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More