Search
Close this search box.

Joyce Sombroek brengt Phoenix keepers de kneepjes van het keepen bij.

Joyce Sombroek brengt Phoenix keepers de kneepjes van het keepen bij. De oud keepster gaf een keepers clinic.De ex keepster van het Nederlands Elftal, Olympisch- en wereldkampioen legde de jeugd uit hoe ze leert om te gaan met de tegenslag, dat ze moet stoppen met top hockey

De keepers van Hockeyclub Phoenix zijn niet meer te verslaan. Op dinsdag 21 november gaf Joyce Sombroek (ex keepster van het Nederlands Elftal, Olympisch- en wereldkampioen) een keepers clinic aan de Phoenix jeugd keepers. Voor iedere doel verdediger had Joyce individuele tips. In totaal werden er 5 verschillende oefeningen afgewerkt.

Na de training gaf ze een presentatie waarin ze vertelde over haar persoonlijke drijfveren om het hoogste binnen het hockey te bereiken. Ze gaf de jeugd ook een inkijkje in het leven van een top teamsporter. De ex keepster van het Nederlands Elftal, Olympisch- en wereldkampioen legde de jeugd uit hoe ze leert om te gaan met de tegenslag, dat ze door blessures moet stoppen met top hockey Speciaal voor deze presentatie had ze haar gouden en zilver hockey medailles mee genomen. De jonge speelster mochten met haar en de medailles op de foto.

Na een geslaagde training en presentatie zijn de jeugd keepers van Phoenix niet meer te verslaan. De keepers clinic werd aangeboden door Agterberg bedrijven

Joyce Sombroek geeft clinic aan phoenix keepers
Joyce Sombroek geeft clinic aan phoenix keepers
Met zijn alle op de groepsfoto na de training
Joyce Sombroek geeft clinic aan phoenix keepers
Met vallen en ..
Opstaan Joyce Sombroek leert hoe je dat snel doet.
Joyce Sombroek geeft clinic aan phoenix keepers
Met de gouden plak van Joyce op de foto.

De keepers clinic werd aangeboden door Agterberg bedrijven

Agterberg Bedrijven

is een unieke combinatie van bedrijven met veel specialismen op het groene- en grijze werkgebied.

Agterberg b.v.

verzorgt  grond-, weg en waterbouw, grootgroenvoorziening en cultuurtechnische werken. Met bijzondere expertise op het gebied van sportaccommodaties en natuurgras.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More