Search
Close this search box.

Zeister raadslid nog volop in de race voor ‘Beste raadslid van Nederland’

Fractievoorzitter Aline Pastoor van het CDA in Zeist mag zich één van de vijftig ‘Beste raadsleden van Nederland’ noemen. Van de ruim 250 genomineerden, zijn er nu nog 50 in de race die worden beoordeeld door een professionele jury.
Aline Pastoor: “Het is een hele eer om zoveel steun uit Zeist te krijgen en daardoor op een zo’n hoge plek te belanden. Ik bedank iedereen voor het uitbrengen van hun stem. Dat laat zien dat er nog vertrouwen is in de politiek. Ik hoop dat het een voorbode is van een hoge opkomst bij de verkiezingen ‪op 21 maart‬.”
De verkiezing van Beste raadsleden van Nederland is het initiatief van De Volkskrant en omroep WNL. Iedereen kon een raadslid aanmelden waarna de vijftig kandidaten met de meeste internetstemmen doorgaan naar de juryronde. Meer informatie over de wedstrijd staat op https://besteraadslid.nl.
Fractievoorzitter Aline Pastoor van het CDA in Zeist was vandaag op pad met andere politieke dames om burgers te bewegen om toch vooral te gaan stemmen op 21 maart
Fractievoorzitter Aline Pastoor van het CDA in Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More