Search
Close this search box.

De Hollandse-Nieuwe is binnen bij Vishandel Vossole

Hollandse Nieuwe is binnen bij Vishandel Vossole op het Emmaplein in Zeist zijn ze vanaf 8 uur vanmorgen met 5 man sterk haringen aan het schoonmaken om aan de vraag te kunnen voldoen. Vooral mannen van boven de 50 komen snel een of meerdere haringen op de traditionele wijze aan het staartje naar binnen laten glijden.

Iedereen vind hem heerlijk. Met een vetpercentage van 21 procent mag de Nieuwe romig worden genoemd. De meeste klanten zien we vandaag nog wel 1 of 2 keer terug volgens Piet van Zuijlen.

Hollandse Nieuwe van 2018 heeft een vetpercentage van 21%
Hollandse Nieuwe is binnen bij Vossole werken vanaf 8 uur met 5 man sterk om aan de vraag te kunnen voldoen

Een paar 100 meter verder is ook vismeester Frank druk in de weer met deze typisch Nederlandse Lekkerij.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More